TAKE ACTION NOW

DON'T WAIT ANY LONGER


Fogadónk a dimbes-dombos őrségi falut átszelő út mentén található. Nevét a portán magasodó vén vadkörte fáról kapta.
Az épület együttes felújítása 10 éve kezdôdött, amikor is megvásároltuk a nagyon romos állapotban lévő, a múlt század elején épült kódisállásos parasztházat. A folyamatos építési munkálatok első fázisa során elkészült a felújított, de régi formáját megőrző ház, mely két különálló apartmannak ad helyet. 

Apartmanonként két szobát kínálunk vendégeinknek, melyek kettő, illetve három ágyasok, továbbá felszerelt konyhával rendelkeznek és szükség esetén pótágyazhatók.
A ház mögött található a pihenőkert, gyümölcskerttel, fából készült játékok a gyerekek szórakozásának érdekében, és egy múzeális értéku óriásprés borozószín.
Vendégeink rendelkezésére áll továbbá egy rostsütő kemence, bográcsfőzőhely és kiülők is, ahol kényelmes elfogyaszthatják a tűzön készült ételt egy pohár bor mellett.

A növekvő igényekhez igazodva bővítettük fogadónkat egy boronafaházzal, amely helyet ad az étteremnek és a saját fürdőszobával rendelkező szobáknak. Az őrségi építészet egyik sajátossága a fagerendákból, boronafog szerűen összeállított épületek, melyek még egy külső sárral tapasztott fehérre lemeszelt réteget kaptak. Őseink építési kultúrájára fogadónk esetében is nagy hangsúlyt fektettünk, melyet a boronafaház is bizonyít, amit pedig a kézzel faragott bútorok remekül kiemelnek.

Bízunk benne, hogy lenyűgöző fogadónk az Önök tetszését is elnyeri és a közeljövőben szeretettel láthatjuk vendégül Önt, családját, barátait és még akár a kiskedvencét is!


Szobáink

Tekintse meg szoba kínálatunkat és árainkat

Tovább

Apartmanok

Tekintse meg apartman kínálatunkat és árainkat

Tovább

Programajánló

Tekintse meg a közelben elérhető programokat

Tovább