Vadkörte Fogadó 
Vendégtájékoztató


Ágy, ágynemű

     Az Ön kényelme fontos számunkra! Ágyaink zöme kemény matraccal rendelkezik. Szobáinkban egyaránt elérhető egyszemélyes, valamint kétszemélyes ágy is, pótágyat külön kérésre tudunk elhelyezni. További párna, paplan is igényelhető. Az ágyneműt hetente egyszer cseréljük, gyakoribb csere felár ellenében történhet.

Banki ATM

     A legközelebbi ATM terminál a szomszédos Őriszentpéter településen található.

Bejelentkezés, kijelentkezés

     A szoba 14-18 óra között foglalható el. Az érkezés várható idejére vonatkozó tájékoztatás minden esetben szükséges. Későbbi, ill. korábbi bejelentkezés kizárólag egyeztetés függvényében történhet. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban lehet igénybe venni. A szobát a távozás napján 10:30 óráig kérjük elhagyni. Későbbi távozás a foglaltság függvényében előzetes egyeztetés esetén lehetséges adott felár ellenében 12:00 óráig, azt követően teljes napi ár fizetendő. Kijelentkezéskor a kulcsot a recepción leadni szíveskedjenek! Kulcs elvesztése/sérülése esetén 5.000 Ft felárat számítunk fel.

Biztonság, rend és csend

     Látogatók fogadása 10:00-20:00 óra között előzetes bejelentés esetén lehetséges. Kulcs nem adható át a látogatónak! Kérjük a bejárati ajtót mindig zárják, idegeneket ne engedjenek be! Nincs állandó recepciónk, az esetleges személyesen szállást keresők telefonon tudnak kapcsolatba lépni a Fogadó munkatársaival. A berendezések és használati tárgyak áthelyezése, átrendezése, a készülékek javítása tilos. Ellenkező esetben a vendég a keletkezett kárt, sérülést köteles megtéríteni. Ha ideiglenesen elhagyja a szobát, kérjük a vízcsapokat elzárni, a villanyt lekapcsolni, a konnektorból a töltőt eltávolítani, az ajtókat, télen pedig az ablakokat is szíveskedjenek bezárni. A házirend megsértése, más vendégek pihenésének zavarása, 22:00-08:00 óra között történő zajkeltés, illetve tárgyak eltulajdonítása, rongálása kitiltást és egyéb intézkedést vonhat maga után.

Dohányzás, nyílt láng használata

     Az épület teljes területén TILOS a dohányzás, füstölő, gyertya, ill. nyílt láng használata. A dohányzás a főbejárattól 5 méterre, és a kijelölt helyen engedélyezett. Házon belüli dohányzás esetén 25.000 Ft szállás felárat számítunk fel.

Elsősegély-nyújtó hely

     Elsősegély-nyújtó hely és -doboz a recepción található.

 Fizetés 

     A fizetés érkezéskor esedékes, készpénzzel (HUF vagy EUR), átutalással lehetséges.


Gyermekek 

     A szállás két vagy több 3 éven aluli gyermek közül egy részére ingyenes, extra ágy, ágynemű és törölköző igénybevétele nélkül. A kiságyak, babakádak és etetőszékek száma korlátozott, ezért foglalási/érkezési sorrend alapján vehetőek igénybe. A babakád és etetőszék díjmentes, a kiságy és/vagy extra ágynemű, törölköző felár fizetése ellenében lehetséges.

Gyógyszertár 

     A legközelebbi gyógyszertárak: Encián Gyógyszertár, 9941 Őriszentpéter, Városszer 26.
     Nyitvatartás (H-P: 8:00-17:00, Sz: 8:00-12:00)


Háziállatok 

     Fogadónk külön bejárattal rendelkező Apartmanja alkalmas egy kistermetű háziállat befogadására. A háziállat nem hagyható felügyelet nélkül a panzió területén, a teakonyhába és a reggelizőbe nem vihető be. A takarítás csak akkor végezhető el, ha kedvence nem tartózkodik a szobában. A gazdi az állat által okozott kárért teljes felelősséggel tartozik.

Hulladékgyűjtés 

     Szelektív hulladékgyűjtés van érvényben Fogadónkban. A kapu mellett található szeméttárolók használata esetén kérjük ügyeljen arra, hogy a szelektív kukába csak a fém-, papír- és műanyag hulladékok kerüljenek, ill. az üvegek számára is külön gyűjtőhely található ott. Köszönjük, hogy velünk együtt óvja a környezetet

Parkolás

     A fogadó parkolóval rendelkezik. Parkoláskor ügyeljenek saját és mások járműveinek épségére!

Programok

     A környék programjai felől a https://vadkorte.hu/programajánló/ oldalon érdeklődhet, illetve ajánljuk figyelmébe a https://szallas.hu/programok/orseg?search=%C5%90rs%C3%A9g(%C5%91rs%3B1) oldalt.

Recepció

     Telefonon (+36309692556) keresztül a nap 24 órájában fordulhatnak hozzánk.

Reggeli 

     A reggeli felár ellenében igényelhető legkésőbb előző nap. Speciális (pl. laktózmentes) étkezés esetén legyenek szívesek azt előre jelezni.

 Szobafoglalás   

     Telefonon, emailen, illetve saját honlapunkon keresztül a legjobb áron foglalhat. https://vadkorte.hu

Takarítás

     Vendégeink a szobákat mindig tiszta állapotban veszik át. A szállás ideje alatt igény szerint kérhető takarítás. A szoba eszközeinek, felszereléseinek, textíliáinak nem rendeltetésszerű használatából eredő extra tisztításért felárat számítunk fel, melyre a vendég távozását követően is jogunkban áll igényt tartani. A fogadó és személyzete ugyanakkor fenntartja a jogot arra, hogy belépjen a vendégszobákba - beleértve a fenntartást és javításokat, illetve a vendégek és az épület biztonságának, a nyílászárók állapotának stb. ellenőrzését.

Talált tárgyak 

     A szobában talált tárgyakat kérésre fél évig tudjuk megőrizni vagy országon belül postai úton továbbítjuk.

Teakonyha 

     Az emeleten található a közös használatú teakonyha, ahol korlátlanul fogyaszthatnak teát és kávét. Egy eszpresszó főző, vízforraló, mikrohullámú sütő áll rendelkezésre. Kérjük az eszközök, berendezések rendeltetésszerű és csak helyben történő igénybevételét. Kérjük, ne hagyjanak hátra piszkos edényeket, használat után tisztítsák meg azokat és helyezzék vissza a helyükre. A helyiség használata 21:30 óráig lehetséges.

Törölközők 

     3 naponta cseréljük a törölközőket, gyakoribb csere felár ellenében kérhető. Használatuk csak házon belül megengedett!

Tűzvédelem és vészkijáratok 

     A menekülési útvonalak és a tűzvédelmi irányelvek minden vendégszoba ajtajának hátoldalán megtalálhatóak. A szobákban tűz- vagy robbanásveszélyes tevékenység folytatása tilos. A Panzió elektromos készülékein kívül egyéb fűtésre, melegítésre, világításra, főzésre alkalmas berendezés behozatala, működtetése tilos. Meghibásodott berendezés esetén értesítsen minket! Tűz esetén hívja a 112-őt, és hagyja el a házat a menekülési útvonalnak megfelelően!

Vasaló/Vasalódeszka 

     Vasaló, valamint vasalódeszka igény esetén rendelkezésre áll.

Vészhelyzet 

     Orvosi vagy egyéb vészhelyzet esetén hívja a 112-es telefonszámot.

WIFI 

     Ingyenes internet áll rendelkezésre a szobákban és a közösségi területeken. A jelszó a szobaajtó belső részén olvasható.


A VENDÉGTÁJÉKOZTATÓ MINDEN VENDÉGÜNKRE VONATKOZIK, A BEJELENTKEZÉSSEL A BENNE FOGLALTAKAT AUTOMATIKUSAN TUDOMÁSUL VESZI ÉS MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK TEKINTI.